Gastro kalendář 2014 - proběhlé akce
Předvánoční speciality
200 g Kuřecí steak s chorrizem na špenátové bramborové kaši se zakysanou
smetanou a chilli marmeládou
149 Kč
200 g Rump steak v barbecue marinádě s bylinkovým dresingem,
hranolky z bio batátů
279 Kč
300 g Rybí mix grill s chřestem podávaný s ciabattou a dipem z červené řepy
(losos, tuňák, langustýna, mořský vlk)
215 Kč
Pro zahřátí nabízíme Vánoční punč s lesním ovocem
Předvánoční speciality
150 g Krevetový koktejl s ledovým salátkem a opečeným toastem
89 Kč
0,33 l Květákový krém se sýrem Pecorino a karamelizovanou cibulkou
55 Kč
200 g Losos se špenátem zapečený v listovém těstě na bramborové kaši
s limetkovou omáčkou
219 Kč
350 g Tygří krevety s chorizzem a červenou cibulkou, bageta
299 Kč
400 g T-bone steak na pečené kořenové zelenině se smaženými brambůrky ve slupce
a medovo-hořčičnou omáčkou
399 Kč
Přijďte si odpočinout v předvánočním shonu a pochutnat si lahodných specialitách,
které pro Vás připravili naši kuchaři.
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !
c
Sushi víkend 5.-7.12.2014
V těchto dnech pro Vás připravujeme vyvážené sushi menu navržené speciálně pro tuto příležitost
Menu 1 (13 ks)
Nigiri sushi
Amaebi - kreveta, Avocado - avokádo, Saké - losos
Maki sushi
Maguro - tuňák, Shitake - houby shitake, Sake-mango - losos, mango
Salmon skin roll
rolka plněná křupavou lososovou kůží, okurkou, avokádem a nakládanou ředkví zabalená
do plátků lososa
Sashimi - losos
Wasabi, kikoman, nakládaný růžový zázvor
Menu 2 (14 ks)
Nigiri sushi
Maguro - tuňák, Amaebi - kreveta, Tkuna - nakládaná žlutá ředkev
Maki sushi
Ikura - kaviár, Shitake - houby shitake, Hotate - mušle Sv. Jakuba
Futo maki
rolka plněná houbami shitake, uzeným pstruhem, okurkou a nakládanou žlutou ředkví
California with sesame
losos, avokádo, sezamové semínko
Sashimi - losos, tuňák
Wasabi, kikoman, nakládaný růžový zázvor
Menu 3 (16 ks)
Nigiri sushi
Hotate - mušle Sv. Jakuba, Tako - chobotnice, Sake - losos, Takuna - nakládaná žlutá ředkev
Maki sushi
Maguro - tuňák, Shitake - houby shitake, Kappa - okurka
Fuji Maki
rolka zabalená do plátků lososa a tuňáka plněná krevetou, chřestem a salátem
Jet-lack
losos, wasabi, lososový kaviár a avokádo
Sashimi
losos, tuňák, mušle Sv. Jakuba
Wasabi, kikoman, nakládaný růžový zázvor
K sushi menu doporučujeme originální japonské švestkové víno a také japonské ovocné víno
s příchutí litchi
Vážení hosté všechna menu připravujeme z kvalitních čerstvých surovin a s maximální pečlivostí.
Vzhledem k náročnosti přípravy se může stát, že budete na své menu čekat o něco déle. Doufáme však,
že nám dáte za pravdu v tom, že kvalita přípravy je v tomto případě daleko důležitější než rychlost servírování a budete mít strpení.
Přejeme Vám dobrou chuť !
Svatomartinské husí hody 14.-15.11.2014
100 g Terinka z husích jater Foie gras s portskou omáčkou a salátkem z řeřichy, toastový chléb
159 Kč
100 g Domácí patenty plněné restovanými kachními játry
79 Kč
0,33 l Husí Kaldoun s játrovými knedlíčky
45 Kč
420 g Pečené husí stehno na červeném a bílém zelí s variací domácích knedlíků
229 Kč
350 g Konfitované kachní stehno s dýňovým zelím a smaženými bramborovými noky
189 Kč
400 g Pečená husí prsa s mandlovou nádivkou na bramborové kaši, hříbková omáčka s liškami
249 Kč
100 g Smažené bramborové taštičky plněné povidly přelité švestkovou omáčkou
49 Kč
100 g Domácí patenty s povidly a mákem zdobené šlehačkou
39 Kč
K husím specialitám nabízíme Svatomatomartinská vína z Vinařství Štěpánek Mutěnice
Zvěřinové hody 31.10.-3.11.2014
70 g Carpacio z uzené svíčkové s křenovým dipem na salátku z rukoly, bagetka
0,33 l Krémová zvěřinová polévka s hříbky, opečený toast
200 g Grilovaná jelení svíčková na batátovo-pomerančovém pyré s vinnou omáčkou s jalovcem
200 g Bažantí prsíčko ve slanině s jablíčkem v županu a malinovou omáčkou,
zámecké brambory s petrželkou
200 g Pomalu pečený hřbet z divočáka se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem
200 g Zvěřinové ragú s kořenovou zeleninou a smaženými bramborovými noky
100 g Kaštanové řezy se šlehačkou
Zvěřinové speciality pro Vás uvaří Peter Balko a Michal Kratochvíla
Přejeme Vám dobrou chuť !
Nabídka rybích specialit
platná od 24.10.2014 do vyprodání
200 g Steak z lososa s hráškovým pyré
189 Kč
150 g Filátka ze pstruha v pivním těstíčku s bramborovou kaší
159 Kč
150 g Steak z tuňáka na celerovém pyré
199 Kč
300 g Mořský vlk se zeleninou a vinnou pěnou
259 Kč
Přijďte si pochutnat na specialitách z čerstvých ryb, které pro Vás připraví naši kuchaři Michael Iš
a Jakub Pochylý.
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť!
Víkendová nabídka
platná od 10.10.2014 do vyprodání
0,33 l Krémová dýňová polévka se smetanou a praženými semínky
59 Kč
400 g Krémové rizoto s kousky vepřové panenky, hříbky a parmazánem
159 Kč
200 g Kachní prso s dýňovou nádivkou a dijonskou omáčkou
199 Kč
400 g Máslové gnocchi s liškami, jarní cibulkou a parmazánem
149 Kč
Přijďte si pochutnat na lahodných specialitách, které pro Vás připravili naši kuchaři pod vedením
Jakuba Pochylého.
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť!
Týden dýňových specialit
od soboty 27.9.2014
0,33 l Krémová dýňová polévka se smetanou a praženými semínky
59 Kč
400 g Dýňové lasagne s parmskou šunkou a parmazánem
159 Kč
400 g Vegetariánské dýňové rizoto s červenou řepou a rukolou zdobené parmazánem
129 Kč
200 g Roláda z flank steaku s baby špenátem a paprikou na dýňovém pyré s pažitkou
279 Kč
350 g Pečené kachní stehno na dýňovém zelí, karlovarský knedlík
169 Kč
Přejeme Vám dobrou chuť !
Prázdninové grilování
28.8.2014 od 17.00 hod
200 g Steak z hovězí svíčkové v brazilské marinádě s grilovaným rajčetem a žampionem Portobello
na rukolovém salátku, brambora plněná avokádem a sýrem
279 Kč
200 g Kuřecí steak s citronem a rozmarýnem na grilu, grilovaná cuketa s kukuřičným klasem, ciabatta
149 Kč
200 g Grilovaný steak z mečouna žlutoploutvého s červeným vínem, kapary a olivovou omáčkou, brambory s mořskou solí
189 Kč
Grilované speciality pro Vás připraví náš šéfkuchař Peter Balko
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !
Prázdninové grilování
21.8.2014 od 17.00 hod
150 g Hermelín na grilu s bylinkovým pestem, grilovaným lilkem a rajčetem,
domácí pečivo
85 Kč
150 g Grilovaný kuřecí steak podávaný na Ceaser salátu s krutony a hoblinkami parmazánu
139 Kč
200 g Rybí špíz s grilovanou zeleninou, bageta
(losos, mečoun žlutoploutvý, kreveta, slanina)
169 Kč
200 g Flank steak na grilu podávaný na pečených bramborách s cibulkou a rozmarýnem,
sýrová omáčka
229 Kč
Grilované speciality pro Vás připraví šéfkuchař Peter Balko
Prázdninové grilování
14.8.2014 od 18.00 hod
200 g Grilovaný jelení hřbet se švestkovou omáčkou s chilli papričkou a domácími
bramborovými chipsy
219 Kč
200 g Kuřecí steak na grilu, marinovaná pečená středomořská zelenina,
česnekový dip s bylinkami, čerstvě rozpečená bageta
159 Kč
200 g Flank steak na grilu na červeném víně s brusinkovou omáčkou, pikantní
polenta s čerstvým tymiánem
249 Kč
300 g Grilované tygří krevety s pečenou francouzskou zeleninou, domácí
italský bílý chléb
279 Kč
Dnešní speciality pro Vás připraví Dušan Kurinec
Přejeme Vám dobrou chuť !
Svatovavřinecké hodové menu
9. - 10.8.2014
0,33 l Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
39 Kč
0,33 l Cuketový krém se zakysanou smetanou a křupavou slaninkou
49 Kč
430 g Pečené husí stehno s jablky na červeném zelí s bramborovým a karlovarským knedlíkem
179 Kč
230 g Kuřecí prso na rozmarýnu plněné moravským uzeným, šťouchané brambory s cibulkou, omáčka ze sušených švestek
149 Kč
200 g Smažený vepřový řízek z krkovičky na bramborovém salátu s majonézou
135 Kč
150 g Staročeský medovník s oříškovou zmrzlinou
59 Kč
1 ks Bramborová placka s povidly a mákem zdobená šlehačkou
39 Kč
250 g Zmrzlinový pohár La Rivolta
79 Kč
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !
Grilování na letní terase
7.8.2014 od 17.00 hod
300 g Grilovaná kuřecí jehla (kuřecí maso, cibule, klobása, slanina, paprika, žampion)
125 Kč
200 g Steak z hovězí svíčkové marinovaný v pepři se zelenou paprikou
289 Kč
200 g Grilovaná krkovice podávaná s jablečným dipem
145 Kč
150 g Grilované brambory ve slupce s libečkem a kmínem
25 Kč
150 g Grilovaná zelenina (cuketa, rajče, paprika, cibule)
29 Kč
100 g Jogurtový dip se zakysanou smetanou a bylinkami
25 Kč
Grilované speciality pro Vás připraví šéfkuchař Peter Balko
Přejeme Vám dobrou chuť !
Grilování na letní terase
31.7.2014 od 17.00 hod
150 g Grilovaný kozí sýr v parmské šunce na špenátovo-listovém salátku s jahodami,
vlašskými ořechy a balsamicem, bageta
149 Kč
200 g Hovězí chilli burger se sýrem a chorizzem, steakové hranolky, BBQ omáčka
159 Kč
400 g Mix gril special (striploin steak, vepřová panenka, kuřecí prsa, klobása, portobello,
grilovaná cherry rajčata) na rukolovém salátku, bageta
219 Kč
250 g Francouzská palačinka s kávovým krémem zdobená karamelizovanými
mandlemi a čokoládou
89 Kč
Dnešní speciality pro Vás připraví šéfkuchař Peter Balko
Grilování na letní terase
10.7.2014 od 17.00 hod
350 g Grilovaná kuřecí křidýlka se zeleninou ratatouile, bylinková bageta
119 Kč
400 g Pikantní žebírka s řeckým jogurtem, česnekem a bylinkami, chléb
129 Kč
120 g Hermelín na grilu s brusinkami na listovém salátku, gratinované brambory
129 Kč
200 g Hovězí kebab v limetkové pikantní marinádě se salátem z čočky a kuskusu
139 Kč
Grilované speciality Vám připraví Jakub Pochylý
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !
Grilování na letní terase
3.7.2014 od 17.00 hod
200 g Topside Steak v chilli marinádě na listovém salátku, pečené brambory, BBQ omáčka
159 Kč
200 g Grilovaný steak z kuřecích prsou špikovaný slaninou na rozmarýnu, salát s grilovanými
cherry rajčátky a italským dresingem, bageta
149 Kč
200 g Krůtí čevabčiči s koriandrem na grilované zelenině, sýrová omáčka, bageta
139 Kč
250 g Crepes Suzette (francouzská pomerančová palačinka )
65 Kč
Grilované speciality pro Vás připraví náš šéfkuchař Peter Balko
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !
Grilování na letní terase
26.6.2014 od 17.00 hod
200 g Grilovaný sumec s pečeným česnekem na rukolovém salátku s cherry rajčátky, bageta
169 Kč
250 g Grilovaný pstruh v pivní chilli marinádě s opečenou slaninkou na míchaném salátku
s limetkovým přelivem, bageta
139 Kč
200 g Pikantní grilovaný úhoř v bylinkové salse s citrónovou trávou, kukuřičný klas
se špenátovým dipem
199 Kč
400 g Živáňský balíček s kuřecím a vepřovým masem, slaninou, klobásou a bramborem
139 Kč
Rybí speciality pro Vás připraví náš kuchař Dušan Kurinec
Grilování na letní terase
19.6.2014 od 17.00 hod
Perská krůtí Kofta podávaná na listovém salátku s jogurtovým tzaziky, bagetka
Krevetový špíz s tuňákem, lososem a ananasem v marinádě ze sušených rajčat
na salátku z nových brambor s olivami, rukolou a červenou cibulkou
Flank steak v rozmarýnové marinádě s česnekovým bramborem a pepřovou omáčkou
Grilovaný ananas marinovaný v bílém rumu a skořici se šlehačkou sypaný oříšky
Ke grilovaným specialitám doporučujeme vychlazenou Sangrii s ovocem a další letní drinky
dle naší nabídky
Dnešní menu pro Vás připravil Peter Balko
Středomořské speciality
Grilování na letní terase 12.6.2014 od 17.00 hod
Kalamáry plněné listovým špenátem a mozzarelou na ledovém salátku s cherry rajčátky a citrónovou majonézou
Grilované chobotnice na rukolovém salátku, bageta
Kuřecí medailonky s bylinkami a mořským koktejlem, pečené tymiánové brambory
Grilovaný grapefruit s karamelovo krustou a limetkovým sorbetem
Eye round steak s rajčatovou tapenádou a bylinkovým bramborem
Přibližte se dovolené a přijďte si pochutnat na lahodných specialitách, které pro Vás připravil náš kuchař
Jakub Pochylý
Grilování na terase 5.6.2014
200 g Grilovaná vepřová panenka s brusinkovou omáčkou a pečeným bramborem se slaninkou
189 Kč
200 g Steak z hovězí svíčkové na rozmarýnu s grilovanou zeleninou, bageta
349 Kč
200 g Grilované kuřecí medailonky v pikantní marinádě na listovém salátku s grilovanými
cherry rajčátky, bageta
159 Kč
300 g Marinované langustiny na grilu s ananasem a limetkou na cuketovo-ledovém salátku, bageta
289 Kč
Sezónní nabídka specialit z čerstvého chřestu
platná od 23.4.2014
0,33 l Chřestovo-rukolový krém s bylinkovými krutony a křupavou italskou slaninou
69 Kč
150 g Grilovaný chřest s parmskou šunkou, zastřeným vejcem a paprikovým dresinkem,
čerstvě rozpečená bageta
109 Kč
200 g Kuřecí prso plněné chřestem podávané na bylinkových pečených bramborách
s rajčatovou omáčkou
165 Kč
200 g Grilovaný steak z lososa s chřestovým pyré na rozmarýnových pečených bramborách
239 Kč
200 g Vepřová panenka v parmazánové krustě s chřestovým špalíčkem v parmské šunce,
brambory pečené na soli
219 Kč
200 g Chřestovo-lososové špalíčky zapečené v listovém těstě podávané na míchaném
zeleninovém salátku s limetkovým dresinkem
195 Kč
Sushi a sashimi víkend 28.-30.3.2014
Přijďte si pochutnat na čerstvé a zdravé japonské lahůdce, která bude připravena z kvalitních surovin a zajisté potěší všechny Vaše smysly.
Menu I – 12 ks 450 Kč
Nigiri sushi
Sake – losos
Takuna – nakládaná žlutá ředkev
Ebi – kreveta
Maki sushi
Spicy Tuna roll – pikantní tuňák, nakládaná ředkev, houby shitake, japonská majonéza
Sake kappa – čerstvý losos a plátky uzeného lososa, okurek, salát, pražený sezam
Sashimi
Plátky čerstvých ryb
Wasabi, kikoman, nakládaný růžový zázvor
Jahodovo-banánové maki s dipem z černého rybízu
Menu II – 14 ks 560 Kč
Nigiri sushi
Takuna – ředkev
Ebi – kreveta
Maguro – tuňák
Maki Sushi
Ebi tempura roll – tempura kreveta, salát, japonská majonéza
Spicy tuna roll- pikantní tuňák, nakládaná žlutá ředkev, japonská majonéza, houby shitake, salát
Futo maki- uzený pstruh, okurka, nakládaná žlutá ředkev, losos
Sashimi
Plátky čerstvých ryb
Wasabi, kikoman, nakládaný růžový zázvor
Jahodovo-banánové maki s dipem z černého rybízu
Sushi menu bude možné objednat na základě rezervace.
K Vašemu Sushi menu doporučujeme riginální japonské švestkové víno a také nově japonské ovocné víno s příchutí liči.
Víkendová nabídka italské kuchyně
21. - 23.3.2014
0,33 l Minestrone - italská polévka z čerstvé zeleniny s parmazánem
54 Kč
400 g Čerstvé domácí papardelle s mladým špenátkem a grilovaným lososem
219 Kč
350 g Trhaný listový salátek s křupavými kachními prsíčky a čerstvým
domácím chlebem
159 Kč
150 g Domácí tiramisu s limoncellem, malinami a mátovými višněmi
79 Kč
Ochutnejte italské speciality z čerstvých surovin, které pro Vás připravili naši kuchaři
pod vedením Dušana Kurince
Týdenní jarní nabídka
platná od 14.3.2014
150 g Špenátový koláč „quiche“ se sýrem a jemným paprikovým dresingem
49 Kč
0,33 l Krémová polévka ze sladkých brambor s creme fraiche a čerstvou pažitkou
55 Kč
200 g Kuřecí prsa s mozzarellou a bazalkou podávaná se smetanovými
špenátovými gnocchi s jarní cibulkou
159 Kč
200 g Plněné závitky z králičího hřbetu podávané na bramborové kaši,
hlávkový salát s opečenou slaninkou
169 Kč
200 g Francouzská jehněčí kýta pečená na pivě a tymiánu, čerstvě rozpečená bageta
199 Kč
120 g Mrkvový řez se šlehačkou
39 Kč
Přijďte si pochutnat na jarních specialitách připravených našimi kuchaři
pod vedením Petra Balka
Víkend francouzské kuchyně 7.- 9.3.2014
Přijďte ochutnat jedinečné a originální speciality francouzské kuchyně, které pro Vás připraví naši kuchaři pod vedením Standy Faltuse
100 g Terinka z kachních jater Foie gras s portskou omáčkou, salátkem z řeřichy
a čerstvě rozpečenou bagetou
195 Kč
0,33 l Bouillabaisse (francouzská rybí polévka) s vařenou bramborou a omáčkou aioli
79 Kč
150 g Daube (dušené hovězí maso po provensálsku) marinované v pomerančové kůře
a červeném víně, pečené bylinkové brambory
189 Kč
180 g Roládka z králičího hřbetu s houbovou fáší s medvědím česnekem v bylinkovém
kabátku podávaná na ratatouille, rozpečený toast
199 Kč
300 g Salát Nicoise (křupavé salátové listy s kousky tuňáka, rajčat, oliv, jarní cibulky
a vařená křepelčí vejce) s čerstvě rozpečenou bagetou
135 Kč
100 g Variace jahod marinovaných v portském víně a pečených fíků
s píniovými oříšky a creme fraiche
89 Kč
150 g Variace francouzských sýrů s fíky a olivami
125 Kč
Bon appétit!
Víkendová nabídka čerstvých domácích těstovin
21.-23.2.2014
Ochutnejte tento víkend v naší restauraci čerstvé domácí italské těstoviny, které pro Vás
připravili naši kuchaři pod vedením Dušana Kurince
400 g Tagliatelle s kachními játry na čerstvém tymiánu s červeným vínem a parmazánem
149 Kč
400 g Mezzelune ai porcini
- taštičky plněné houbami, cherry rajčátky a bazalkovým lilkem s vegetariánskou
smetanovou omáčkou
145 Kč
400 g Ravioly plněné boloňským ragú s gorgonzolovou omáčkou podávané
s rukolovým salátkem
149 Kč
Valentýnské menu 14.2. - 16.2.
Vychutnejte si lahodnou večeři či oběd a užijte si romantickou atmosféru víkendu pro zamilované
v Ristorante La Rivolta.
Připravíme pro Vás valentýnské menu, které můžete doplnit skvělým vínem či koktejlem.
Věříme, že budete spokojeni a že návštěva u nás pro Vás bude pravým gastronomickým zážitkem.
100 g Závitky z lososa plněné cuketovým julienne se zapečeným kuskusem a rajčatovým dipem
119 Kč
0,33 l Krémová polévka z červené řepy s riccotovým nokem dýňovými semínky
45 Kč
200 g Krůtí prso plněné salsou ze sušených rajčat a oliv na krémovém rizotu s parmazánem
a čerstvým špenátem
189 Kč
200 g Steak z jihoamerické roštěné zdobený smaženou cibulkou na vídeňském bramborovém salátu
s rozmarýnovým grand jus
269 Kč
150 g Čokoládové brownies s jahodovým dipen ze zakysané smetany
65 Kč
Víkend sladkovodních ryb 7.2. - 9.2.
Přijďte ochutnat speciality z čerstvých ryb, které pro Vás připraví tým našich kuchařů pod vedením
Dušana Kurince
0,4 l Maďarská rybí polévka s opečenou uzenou slaninou a se smetanou, domácí chléb
s praženými semínky
49 Kč
200 g Gratinovaný pstruh v pancettě na čerstvé majoránce s máslovým hráškem
a bramborovým ježkem
179 Kč
200 g Filátka ze štiky pečená na provensálských bylinkách podávaná na šafránovém rizotu
s rukolovým salátkem a bazalkovými cherry rajčátky
259 Kč
200 g Pečený sumec po „staročesku“ na bílém víně s jemnou zeleninovo-smetanovou
omáčkou a grilovanou máslovou dýní na česneku
249 Kč