Gastrokalendář roku 2012 - proběhlé akce

 

Narozeninový víkend 20.1. - 22.1.

Připojte se k oslavě 2. Narozenin La Rivolty. V průběhu víkendu od nás jako dárek každý host obdrží dezert k hlavnímu jídlu zdarma, a v sobotu večer výročí oslavíme s profesionálním barmanem, který předvede barmanskou show.


Valentýnské menu 10.2 - 14.2.

Potěšte sebe a své blízké na den Svatého Valentýna. Připravíme pro Vás lahodné valentýnské menu, které můžete doplnit koktejlem či skvělým vínem. Vychutnejte si romantickou večeři či oběd a užijte si atmosféru víkendu pro zamilované v Ristorante La Rivolta. Menu začínáme servírovat 10.2. od 18:00.

 

Menu pro pány     499 Kč

Roastbeef se salátem Coleslaw a pečenými brambory

Steak z vyzrálé jihoamericé roštěné (Rib eye steak / Striploin steak) na šťouchaných bramborech s šalotkovou omáčkou a rukolou

Čokoládová pěna s jahodovým creme fraiche a mátou

Digestiv Slivovice

 

Menu pro dámy     479 Kč

Roastbeef se salátem Coleslaw a pečenými brambory

Filet z halibuta na ledovém salátě s lanýžovým olejem a červenou cibulkou, zapečené smetanové brambory doplněné marinovaným chřestem

Čokoládová pěna s jahodovým creme fraiche a mátou

Digestiv Horké Bombardino



Valentýnské speciality

Roastbeef se salátem Coleslaw a pečenými brambory
109 Kč

Steak z vyzrálé jihoamericé roštěné (Rib eye steak / Striploin steak) na šťouchaných bramborech s šalotkovou omáčkou a rukolou
329 Kč

Filet z halibuta na ledovém salátě s lanýžovým olejem a červenou cibulkou, zapečené smetanové brambory doplněné marinovaným chřestem
299 Kč

Čokoládová pěna s jahodovým creme fraiche a mátou
79 Kč

Variace sýru Brie a kozího sýru s hrozny, vlaškými ořechy a brusinkovým dipem
119 Kč

 

Věříme, že u nás budete spokojeni a že každá Vaše návštěva bude
pravým gastronomickým zážitkem.

Šéfkuchař Přemysl Vlasák a personál Ristorante La Rivolta

 

Víkend sladkovodních ryb 23.3. – 25.3.

Sladkovodní ryby se vracejí na gastronomické výsluní. Přijďte ochutnat čerstvé a lahodné rybí speciality v moderním pojetí šéfkuchaře Přemysla Vlasáka.

 

Víkend francouzské kuchyně 27.4. – 29.4.

Přijďte si vychutnat jedinečnost a originálnost francouzské kuchyně v moderních úpravách zástupce šéfkuchaře Šimona Vachúta.


150 g     Parfait poulet (předkrm z kuřecích prsíček s liškami)
89 Kč

 

  200 g     Telecí závitky se špenátem a ricottou podáváné na ratatouille
269 Kč

 

450 g    Slávky ve vinné páře na jarní zelenině
229 Kč

200 g     Chateaubriand se zeleninou na pařížských bramborech
 se smetanovou pepřovou omáčkou
399 Kč

150 g     Výběr francouzských sýrů s bagetkou a rukolvým salátkem s hrozny
139 Kč

Jarní nabídku pro Vás připravil zástupce šéfkuchaře Šimon Vachút.
Speciality připravujeme v souladu s filozofií naší restaurace z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin.
Vína pro vás vybírá naše sommeliérka Kateřina.

 

Víkend mezinárodních desertů 18.5. - 20.5.

V měsíci květnu pro Vás připravíme výběr toho nejlepšího z mezinárodních dezertů v podání šéfkuchaře Přemysla Vlasáka.

150 g     Jogurtový ovocný sorbet s ořechy v karamelu
79 Kč

200 g     Lívance z ricotty s malinami a vanilkovým dipem
79 Kč

200 g     Tvarohové noky sypané sladkou strouhankou
přelité jahodovo - mátovou omáčkou
79 Kč

200 g     Čokoládové fondue s čerstvým ovocem
89 Kč

Víkend mezinárodních desertů pro Vás připravil šéfkuchař Přemysl Vlasák.
Speciality připravujeme v souladu s filozofií naší restaurace z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin.
Vína pro vás vybírá naše sommeliérka Kateřina.

 

Víkend čerstvého chřestu 22.6. - 24.6.

Chřestová sezóna symbolizuje příchod teplejších dní, přijďte si proto zdravě pochutnat na této vynikající a vyhlášené lahůdce.


150 g     Chřest s parmskou šunkou, bylinkovými krutony a sýrovou omáčkou
 119 Kč


200 g     Grilované kuřecí supreme na blanšírovaném chřestu s bešamelem
159 Kč

200 g     Steak z čerstvé hovězí svíčkové na teplém bramborovém salátu
 s chřestem a praženou pancettou
389 Kč

450 g     Risotto s chřestem a kuřecím masem s hoblinkami parmazánu
169 Kč

Víkend čertsvého chřestu  pro Vás připravil šéfkuchař Šimon Vachút.
Speciality připravujeme v souladu s filozofií naší restaurace z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin.

 

Sushi neděle v měsíci červenci 1.7.

V měsíci červenci pro Vás připravíme již tradiční Sushi neděli. Přijďte si zdravě pochutnat na čerstvé a zdravé japonské lahůdce, která bude připravena z kvalitních surovin a zajisté potěší všechny Vaše smysly. Sushi menu bude možné objednat na základě rezervace, které budeme přijímat do pátku 29.6. K Vašemu Sushi menu doporučujeme riginální japonské švestkové víno a také nově japonské ovocné víno s příchutí liči.

 

Víkend čerstvých ryb a darů moře 20.7. - 22.7.

Menu, sestavené z čerstvých a kvalitních surovin, které Vás zajisté okouzlí, pro Vás připraví zástupce šéfkuchaře Šimon Vachút. Přijďte ochutnat výjimečné menu, sestavené speciálně pro tuto příležitost.

150 g     Krevety s limetkovou majonézou, čerstvým salátkem a domácím pečivem
139 Kč

  350 g     Langustýni ve vinném koktejlu na směsi salátů s domácím pečivem   
99 Kč


450 g      Špagety Emanuel s čerstvými slávkami a mušlemi Vongole
189 Kč

300 g     Slávky ve vinné páře na jarní zelenině
249 Kč

250 g     Mořský vlk na grilu s rajčaty a mozzarelou na pařížských nových bramborech
289 Kč

250 g     Pečená pražma na fazolových luscích restovaných s pancettou
 289 Kč

Víkend pro Vás připravil šéfkuchař Šimon Vachút.
Speciality připravujeme v souladu s filozofií naší restaurace
z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin.

 

Víkend italské kuchyně 24.8. - 26.8.

Speciality italské kuchyně, včetně čerstvých těstovin a lahodných omáček pro Vás připraví šéfkuchař Šimon Vachút. Šéfkuchař Ristorante La Rivolta bude servírovat část svého menu osobně, přijďte si tedy popovídat o gastronomii či si přiťuknout se skvělými italskými víny a poznat šéfkuchaře osobně.


   200 g     Salát Caprese s Aceto Crema a Focaccií
99 Kč

  200 g   Kuřecí prsíčko na grilu na čerstvých tagliatelle s bazalkou, citróny a cherry račaty   
179 Kč

   250 g   Flank steak z vyzrálého jihoamerického hovězího na parmazánových bramborech
 s omáčkou demi glace
339 Kč

450 g   Farfalle s barevným pepřem, cuketkou a kousky smažené vepřové panenky
139 Kč

200 g     Telecí řízečky v parmazánu na salátku Pepé s kozím sýrem
339 Kč

200 g     Domácí Focaccia
19 Kč

150 g     Domácí pistáciový koláč
59 Kč

0,1 l   Rubinet, moravské zemské víno 2011, Hradil Čejkovice
46 Kč

0,1 l   Rulandské modré klaret, pozdní sběr 2010, Hotař Čejkovice
49 Kč

V nabídce máme nově také originální čepovanou kofolu,
kterou Vám tento víkend nabízíme za zaváděcí cenu:
0,3 l    19 Kč                       0,5 l    29 Kč

Víkend italské kuchyně pro Vás připravil šéfkuchař Šimon Vachút v souladu
s filozofií naší restaurace z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin.

 

Steakový víkend 5.10. - 7.10.

V měsíci říjnu Vám nabídneme šťavnaté steaky z nejkvalitnějších českých a jihoamerických plemen, kořeněné čerstvými bylinkami, doplněné lahodnými omáčkami tak, aby bylo každé sousto požitkem.

 

250 g     Rib Eye steak s tymiánovou omáčkou na glazované zelenině
279 Kč

200 g     Steak z Jihoamerické vyzrálé svíčkové se směsí salátů a sýrovými krutonky
379 Kč

200 g     Steak z Jihoamerické vyzrálé svíčkové se zapečenými smetanovými bramborami a grilovanými žampiony
359 Kč

250 g     Flank steak na cuketkách s šafránovo parmazánovým risottem
259 Kč

250 g     Flank steak se smaženými cibulovými kroužky, sýrovou omáčkou a bagetkou zapečenou sýrem
279 Kč

300 g     Porter House steak na pečených bramborech se zakysanou smetanou a BBQ omáčkou
359 Kč

200 g     Steak z pravé svíčkové se sýrovou omáčkou a spaghettami Aglio Olio
369 Kč

 

 

Víkend prvorepublikové kuchyně 26.10. - 28.10

Přijďte ochutnat lahodné specilaity z dob První republiky ve variacích šéfkuchaře Šimona Vachúta a dopřejte si zážitek z tradičních surovin a moderních úprav.

 

0,33 l     Žampiónový krém s domácím pečivem

39 Kč

200 g     Vepřová pečeně na ovoci s portským vínem a domácím bramborovým knedlíkem

149 Kč

400 g    Kuřecí stehno pečené na francouzský způsob s omáčkou z vína a kořenové zeleniny na zámeckých bramborech

149 Kč

400 g    Konfitované králičí stehýnko na bílém víně a tymiánu se slaninou, dušenou zeleninou na páře a telecím demi-glace

239 Kč

150 g     Pečená jablka s rozinkami, oříšky a karamelovou omáčkou

69 Kč

 

Doporučené vína:

0,1 l Cabernet Moravia, jakostní víno, suché, 2008, Maláník - Osička, 1 dcl za 34 Kč