Gastrokalendář roku 2012 - proběhlé akce
Narozeninový víkend 20.1. - 22.1.
Připojte se k oslavě 2. Narozenin La Rivolty. V průběhu víkendu od nás jako dárek každý host obdrží dezert k hlavnímu jídlu zdarma, a v sobotu večer výročí oslavíme s profesionálním barmanem, který předvede barmanskou show.
Valentýnské menu 10.2 - 14.2.
Potěšte sebe a své blízké na den Svatého Valentýna. Připravíme pro Vás lahodné valentýnské menu, které můžete doplnit koktejlem či skvělým vínem. Vychutnejte si romantickou večeři či oběd a užijte si atmosféru víkendu pro zamilované v Ristorante La Rivolta. Menu začínáme servírovat 10.2. od 18:00.
Menu pro pány 499 Kč
Roastbeef se salátem Coleslaw a pečenými brambory
Steak z vyzrálé jihoamericé roštěné (Rib eye steak / Striploin steak) na šťouchaných bramborech s šalotkovou omáčkou a rukolou
Čokoládová pěna s jahodovým creme fraiche a mátou
Digestiv Slivovice
Menu pro dámy 479 Kč
Roastbeef se salátem Coleslaw a pečenými brambory
Filet z halibuta na ledovém salátě s lanýžovým olejem a červenou cibulkou, zapečené smetanové brambory doplněné marinovaným chřestem
Čokoládová pěna s jahodovým creme fraiche a mátou
Digestiv Horké Bombardino
Valentýnské speciality
Roastbeef se salátem Coleslaw a pečenými brambory
109 Kč
Steak z vyzrálé jihoamericé roštěné (Rib eye steak / Striploin steak) na šťouchaných bramborech s šalotkovou omáčkou a rukolou
329 Kč
Filet z halibuta na ledovém salátě s lanýžovým olejem a červenou cibulkou, zapečené smetanové brambory doplněné marinovaným chřestem
299 Kč
Čokoládová pěna s jahodovým creme fraiche a mátou
79 Kč
Variace sýru Brie a kozího sýru s hrozny, vlaškými ořechy a brusinkovým dipem
119 Kč
Věříme, že u nás budete spokojeni a že každá Vaše návštěva bude
pravým gastronomickým zážitkem.
Šéfkuchař Přemysl Vlasák a personál Ristorante La Rivolta
Víkend sladkovodních ryb 23.3. – 25.3.
Sladkovodní ryby se vracejí na gastronomické výsluní. Přijďte ochutnat čerstvé a lahodné rybí speciality v moderním pojetí šéfkuchaře Přemysla Vlasáka.
Víkend francouzské kuchyně 27.4. – 29.4.
Přijďte si vychutnat jedinečnost a originálnost francouzské kuchyně v moderních úpravách zástupce šéfkuchaře Šimona Vachúta.
150 g Parfait poulet (předkrm z kuřecích prsíček s liškami)
89 Kč
200 g Telecí závitky se špenátem a ricottou podáváné na ratatouille
269 Kč
450 g Slávky ve vinné páře na jarní zelenině
229 Kč
200 g Chateaubriand se zeleninou na pařížských bramborech
se smetanovou pepřovou omáčkou
399 Kč
150 g Výběr francouzských sýrů s bagetkou a rukolvým salátkem s hrozny
139 Kč
Jarní nabídku pro Vás připravil zástupce šéfkuchaře Šimon Vachút.
Speciality připravujeme v souladu s filozofií naší restaurace z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin.
Vína pro vás vybírá naše sommeliérka Kateřina.
Víkend mezinárodních desertů 18.5. - 20.5.
V měsíci květnu pro Vás připravíme výběr toho nejlepšího z mezinárodních dezertů v podání šéfkuchaře Přemysla Vlasáka.
150 g Jogurtový ovocný sorbet s ořechy v karamelu
79 Kč
200 g Lívance z ricotty s malinami a vanilkovým dipem
79 Kč
200 g Tvarohové noky sypané sladkou strouhankou
přelité jahodovo - mátovou omáčkou
79 Kč
200 g Čokoládové fondue s čerstvým ovocem
89 Kč
Víkend mezinárodních desertů pro Vás připravil šéfkuchař Přemysl Vlasák.
Speciality připravujeme v souladu s filozofií naší restaurace z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin.
Vína pro vás vybírá naše sommeliérka Kateřina.
Víkend čerstvého chřestu 22.6. - 24.6.
Chřestová sezóna symbolizuje příchod teplejších dní, přijďte si proto zdravě pochutnat na této vynikající a vyhlášené lahůdce.
150 g Chřest s parmskou šunkou, bylinkovými krutony a sýrovou omáčkou
119 Kč
200 g Grilované kuřecí supreme na blanšírovaném chřestu s bešamelem
159 Kč
200 g Steak z čerstvé hovězí svíčkové na teplém bramborovém salátu
s chřestem a praženou pancettou
389 Kč
450 g Risotto s chřestem a kuřecím masem s hoblinkami parmazánu
169 Kč
Víkend čertsvého chřestu pro Vás připravil šéfkuchař Šimon Vachút.
Speciality připravujeme v souladu s filozofií naší restaurace z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin.
Sushi neděle v měsíci červenci 1.7.
V měsíci červenci pro Vás připravíme již tradiční Sushi neděli. Přijďte si zdravě pochutnat na čerstvé a zdravé japonské lahůdce, která bude připravena z kvalitních surovin a zajisté potěší všechny Vaše smysly. Sushi menu bude možné objednat na základě rezervace, které budeme přijímat do pátku 29.6. K Vašemu Sushi menu doporučujeme riginální japonské švestkové víno a také nově japonské ovocné víno s příchutí liči.
Víkend čerstvých ryb a darů moře 20.7. - 22.7.
Menu, sestavené z čerstvých a kvalitních surovin, které Vás zajisté okouzlí, pro Vás připraví zástupce šéfkuchaře Šimon Vachút. Přijďte ochutnat výjimečné menu, sestavené speciálně pro tuto příležitost.
150 g Krevety s limetkovou majonézou, čerstvým salátkem a domácím pečivem
139 Kč
350 g Langustýni ve vinném koktejlu na směsi salátů s domácím pečivem
99 Kč
450 g Špagety Emanuel s čerstvými slávkami a mušlemi Vongole
189 Kč
300 g Slávky ve vinné páře na jarní zelenině
249 Kč
250 g Mořský vlk na grilu s rajčaty a mozzarelou na pařížských nových bramborech
289 Kč
250 g Pečená pražma na fazolových luscích restovaných s pancettou
289 Kč
Víkend pro Vás připravil šéfkuchař Šimon Vachút.
Speciality připravujeme v souladu s filozofií naší restaurace
z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin.
Víkend italské kuchyně 24.8. - 26.8.
Speciality italské kuchyně, včetně čerstvých těstovin a lahodných omáček pro Vás připraví šéfkuchař Šimon Vachút. Šéfkuchař Ristorante La Rivolta bude servírovat část svého menu osobně, přijďte si tedy popovídat o gastronomii či si přiťuknout se skvělými italskými víny a poznat šéfkuchaře osobně.
200 g Salát Caprese s Aceto Crema a Focaccií
99 Kč
200 g Kuřecí prsíčko na grilu na čerstvých tagliatelle s bazalkou, citróny a cherry račaty
179 Kč
250 g Flank steak z vyzrálého jihoamerického hovězího na parmazánových bramborech
s omáčkou demi glace
339 Kč
450 g Farfalle s barevným pepřem, cuketkou a kousky smažené vepřové panenky
139 Kč
200 g Telecí řízečky v parmazánu na salátku Pepé s kozím sýrem
339 Kč
200 g Domácí Focaccia
19 Kč
150 g Domácí pistáciový koláč
59 Kč
0,1 l Rubinet, moravské zemské víno 2011, Hradil Čejkovice
46 Kč
0,1 l Rulandské modré klaret, pozdní sběr 2010, Hotař Čejkovice
49 Kč
V nabídce máme nově také originální čepovanou kofolu,
kterou Vám tento víkend nabízíme za zaváděcí cenu:
0,3 l 19 Kč 0,5 l 29 Kč
Víkend italské kuchyně pro Vás připravil šéfkuchař Šimon Vachút v souladu
s filozofií naší restaurace z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin.
Steakový víkend 5.10. - 7.10.
V měsíci říjnu Vám nabídneme šťavnaté steaky z nejkvalitnějších českých a jihoamerických plemen, kořeněné čerstvými bylinkami, doplněné lahodnými omáčkami tak, aby bylo každé sousto požitkem.
250 g Rib Eye steak s tymiánovou omáčkou na glazované zelenině
279 Kč
200 g Steak z Jihoamerické vyzrálé svíčkové se směsí salátů a sýrovými krutonky
379 Kč
200 g Steak z Jihoamerické vyzrálé svíčkové se zapečenými smetanovými bramborami a grilovanými žampiony
359 Kč
250 g Flank steak na cuketkách s šafránovo parmazánovým risottem
259 Kč
250 g Flank steak se smaženými cibulovými kroužky, sýrovou omáčkou a bagetkou zapečenou sýrem
279 Kč
300 g Porter House steak na pečených bramborech se zakysanou smetanou a BBQ omáčkou
359 Kč
200 g Steak z pravé svíčkové se sýrovou omáčkou a spaghettami Aglio Olio
369 Kč
Víkend prvorepublikové kuchyně 26.10. - 28.10
Přijďte ochutnat lahodné specilaity z dob První republiky ve variacích šéfkuchaře Šimona Vachúta a dopřejte si zážitek z tradičních surovin a moderních úprav.
0,33 l Žampiónový krém s domácím pečivem
39 Kč
200 g Vepřová pečeně na ovoci s portským vínem a domácím bramborovým knedlíkem
149 Kč
400 g Kuřecí stehno pečené na francouzský způsob s omáčkou z vína a kořenové zeleniny na zámeckých bramborech
149 Kč
400 g Konfitované králičí stehýnko na bílém víně a tymiánu se slaninou, dušenou zeleninou na páře a telecím demi-glace
239 Kč
150 g Pečená jablka s rozinkami, oříšky a karamelovou omáčkou
69 Kč
Doporučené vína:
0,1 l Cabernet Moravia, jakostní víno, suché, 2008, Maláník - Osička, 1 dcl za 34 Kč