Gastro kalendář 2014 - proběhlé akce

 

Předvánoční speciality

 

200 g  Kuřecí steak s chorrizem na špenátové bramborové kaši se zakysanou

 smetanou a chilli marmeládou

149 Kč

200 g  Rump steak v barbecue marinádě s bylinkovým dresingem,

hranolky z bio batátů

279 Kč

300 g  Rybí mix grill s chřestem podávaný s ciabattou a dipem z červené řepy

(losos, tuňák, langustýna, mořský vlk)

215 Kč

Pro zahřátí nabízíme Vánoční punč s lesním ovocem

Předvánoční speciality

 

 

150 g Krevetový koktejl s ledovým salátkem a opečeným toastem

89 Kč

0,33 l Květákový krém se sýrem Pecorino a karamelizovanou cibulkou

55 Kč

200 g Losos se špenátem zapečený v listovém těstě na bramborové kaši

s limetkovou omáčkou

219 Kč

350 g Tygří krevety s chorizzem a červenou cibulkou, bageta

299 Kč

400 g T-bone steak na pečené kořenové zelenině se smaženými brambůrky ve slupce

a medovo-hořčičnou omáčkou

399 Kč

 

Přijďte si odpočinout v předvánočním shonu a pochutnat si lahodných specialitách,

které pro Vás připravili naši kuchaři.

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !

 

c

Sushi víkend 5.-7.12.2014

V těchto dnech pro Vás připravujeme vyvážené sushi menu navržené speciálně pro tuto příležitost

 

Menu 1 (13 ks)

Nigiri sushi

Amaebi - kreveta, Avocado - avokádo, Saké - losos

Maki sushi

Maguro - tuňák, Shitake - houby shitake, Sake-mango - losos, mango

Salmon skin roll

rolka plněná křupavou lososovou kůží, okurkou, avokádem a nakládanou ředkví zabalená

 do plátků lososa

Sashimi - losos

 

 Wasabi, kikoman, nakládaný růžový zázvor

 

Menu 2 (14 ks)

Nigiri sushi

Maguro - tuňák, Amaebi - kreveta, Tkuna - nakládaná žlutá ředkev

Maki sushi

Ikura - kaviár, Shitake - houby shitake, Hotate - mušle Sv. Jakuba

Futo maki

rolka plněná houbami shitake, uzeným pstruhem, okurkou a nakládanou žlutou ředkví

California with sesame

losos, avokádo, sezamové semínko

Sashimi - losos, tuňák

 

Wasabi, kikoman, nakládaný růžový zázvor

 

Menu 3 (16 ks)

Nigiri sushi

Hotate - mušle Sv. Jakuba, Tako - chobotnice, Sake - losos, Takuna - nakládaná žlutá ředkev

Maki sushi

Maguro - tuňák, Shitake - houby shitake, Kappa - okurka

Fuji Maki

rolka zabalená do plátků lososa a tuňáka plněná krevetou, chřestem a salátem

Jet-lack

losos, wasabi, lososový kaviár a avokádo

Sashimi

losos, tuňák, mušle Sv. Jakuba

 

Wasabi, kikoman, nakládaný růžový zázvor

K sushi menu doporučujeme originální japonské švestkové víno a také japonské ovocné víno

 s příchutí litchi

 

Vážení hosté všechna menu připravujeme z kvalitních čerstvých surovin a s maximální pečlivostí.

Vzhledem k náročnosti přípravy se může stát, že budete na své menu čekat  o něco déle. Doufáme však,

že nám dáte za pravdu v tom, že kvalita přípravy je v tomto případě daleko důležitější než rychlost servírování a budete mít strpení.

Přejeme Vám dobrou chuť !

 

 

Svatomartinské husí hody 14.-15.11.2014

 

100 g  Terinka z husích jater Foie gras s portskou omáčkou a salátkem z řeřichy, toastový chléb

159 Kč

100 g  Domácí patenty plněné restovanými kachními játry

79 Kč

0,33 l  Husí Kaldoun s játrovými knedlíčky

45 Kč

420 g  Pečené husí stehno na červeném a bílém zelí s variací domácích knedlíků

229 Kč

350 g  Konfitované kachní stehno s dýňovým zelím a smaženými bramborovými noky

189 Kč

400 g  Pečená husí prsa s mandlovou nádivkou na bramborové kaši, hříbková omáčka s liškami

249 Kč

100 g  Smažené bramborové taštičky plněné povidly přelité švestkovou omáčkou

49 Kč

100 g  Domácí patenty s povidly a mákem zdobené šlehačkou

39 Kč

K husím specialitám nabízíme Svatomatomartinská vína z Vinařství Štěpánek Mutěnice

 

 

Zvěřinové hody 31.10.-3.11.2014

 

70 g   Carpacio z uzené svíčkové s křenovým dipem na salátku z rukoly, bagetka

0,33 l  Krémová zvěřinová polévka s hříbky, opečený toast

200 g  Grilovaná jelení svíčková na batátovo-pomerančovém pyré s vinnou omáčkou s jalovcem

200 g  Bažantí prsíčko ve slanině s jablíčkem v županu a malinovou omáčkou,

zámecké brambory s petrželkou

200 g  Pomalu pečený hřbet z divočáka se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem

200 g  Zvěřinové ragú s kořenovou zeleninou a smaženými bramborovými noky

100 g  Kaštanové řezy se šlehačkou

 

Zvěřinové speciality pro Vás uvaří Peter Balko a Michal Kratochvíla

Přejeme Vám dobrou chuť !

 

 

Nabídka rybích specialit

platná od 24.10.2014 do vyprodání

 

 

200 g Steak z lososa s hráškovým pyré

189 Kč

150 g Filátka ze pstruha v pivním těstíčku s bramborovou kaší

159 Kč

150 g Steak z tuňáka na celerovém pyré

199 Kč

300 g Mořský vlk se zeleninou a vinnou pěnou

259 Kč

Přijďte si pochutnat na specialitách z čerstvých ryb, které pro Vás připraví naši kuchaři Michael Iš 

Jakub Pochylý.

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť!

 

 

Víkendová nabídka

platná od 10.10.2014 do vyprodání

 

0,33 l  Krémová dýňová polévka se smetanou a praženými semínky

59 Kč

400 g  Krémové rizoto s kousky vepřové panenky, hříbky a parmazánem

159 Kč

200 g  Kachní prso s dýňovou nádivkou a dijonskou omáčkou

199 Kč

400 g  Máslové gnocchi s liškami, jarní cibulkou a parmazánem

149 Kč

 

 

Přijďte si pochutnat na lahodných specialitách, které pro Vás připravili naši kuchaři pod vedením

Jakuba Pochylého.

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť!

 

Týden dýňových specialit

od  soboty 27.9.2014

 

0,33 l  Krémová dýňová polévka se smetanou a praženými semínky

59 Kč

400 g  Dýňové lasagne s parmskou šunkou a parmazánem

159 Kč

400 g  Vegetariánské dýňové rizoto s červenou řepou a rukolou zdobené parmazánem

129 Kč

200 g  Roláda z flank steaku s baby špenátem a paprikou na dýňovém pyré s pažitkou

279 Kč

350 g  Pečené kachní stehno na dýňovém zelí, karlovarský knedlík

169 Kč

 

Přejeme Vám dobrou chuť !

 

Prázdninové grilování

28.8.2014 od 17.00 hod

 

200 g  Steak z hovězí svíčkové v brazilské marinádě s grilovaným rajčetem a žampionem Portobello

na rukolovém salátku, brambora plněná avokádem a sýrem

279 Kč

200 g  Kuřecí steak s citronem a rozmarýnem na grilu, grilovaná cuketa s kukuřičným klasem, ciabatta

149 Kč

200 g  Grilovaný steak z mečouna žlutoploutvého s červeným vínem, kapary a olivovou omáčkou, brambory s mořskou solí

189 Kč

 

Grilované speciality pro Vás připraví náš šéfkuchař Peter Balko

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !

 

 

Prázdninové grilování

21.8.2014 od 17.00 hod

 

150 g Hermelín na grilu s bylinkovým pestem, grilovaným lilkem a rajčetem,

domácí pečivo

85 Kč

150 g Grilovaný kuřecí steak podávaný na Ceaser salátu s krutony a hoblinkami parmazánu

139 Kč

200 g Rybí špíz s grilovanou zeleninou, bageta

(losos, mečoun žlutoploutvý, kreveta, slanina)

169 Kč

200 g Flank steak na grilu podávaný na pečených bramborách s cibulkou a rozmarýnem,

sýrová omáčka

229 Kč

Grilované speciality pro Vás připraví šéfkuchař Peter Balko

 

 

Prázdninové grilování

14.8.2014 od 18.00 hod

 

200 g Grilovaný jelení hřbet se švestkovou omáčkou s chilli papričkou a domácími

bramborovými chipsy

219 Kč

200 g Kuřecí steak na grilu, marinovaná pečená středomořská zelenina,

česnekový dip s bylinkami, čerstvě rozpečená bageta

159 Kč

200 g Flank steak na grilu na červeném víně s brusinkovou omáčkou, pikantní

polenta s čerstvým tymiánem

249 Kč

300 g Grilované tygří krevety s pečenou francouzskou zeleninou, domácí

italský bílý chléb

279 Kč

 

Dnešní speciality pro Vás připraví Dušan Kurinec

Přejeme Vám dobrou chuť !

 

 

 

Svatovavřinecké hodové menu

9. - 10.8.2014

 

0,33 l  Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

39 Kč

0,33 l  Cuketový krém se zakysanou smetanou a křupavou slaninkou

49 Kč

430 g  Pečené husí stehno s jablky na červeném zelí s bramborovým a karlovarským knedlíkem

179 Kč

230 g  Kuřecí prso na rozmarýnu plněné moravským uzeným, šťouchané brambory s cibulkou, omáčka ze sušených švestek  

149 Kč

200 g  Smažený vepřový řízek z krkovičky na bramborovém salátu s majonézou

135 Kč

150 g Staročeský medovník s oříškovou zmrzlinou

59 Kč

1 ks  Bramborová placka s povidly a mákem zdobená šlehačkou    

39 Kč

250 g  Zmrzlinový pohár La Rivolta

79 Kč

 

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !

 

 

 

 Grilování na letní terase

7.8.2014 od 17.00 hod

 
 
 

300 g  Grilovaná kuřecí jehla  (kuřecí maso, cibule, klobása, slanina, paprika, žampion)

125 Kč

200 g  Steak z hovězí svíčkové marinovaný v pepři se zelenou paprikou

289 Kč

200 g   Grilovaná krkovice podávaná s jablečným dipem

145 Kč

 

150 g  Grilované brambory ve slupce s libečkem a kmínem

25 Kč

150 g  Grilovaná zelenina (cuketa, rajče, paprika, cibule)

29 Kč

100 g  Jogurtový dip se zakysanou smetanou a bylinkami

25 Kč

 

Grilované speciality pro Vás připraví šéfkuchař Peter Balko

Přejeme Vám dobrou chuť !

 

 

Grilování na letní terase

31.7.2014 od 17.00 hod

 

 

150 g Grilovaný kozí sýr v parmské šunce na špenátovo-listovém salátku s jahodami,

vlašskými ořechy a balsamicem, bageta

149 Kč

200 g Hovězí chilli burger se sýrem a chorizzem, steakové hranolky, BBQ omáčka

159 Kč

400 g Mix gril special (striploin steak, vepřová panenka, kuřecí prsa, klobása, portobello,

grilovaná cherry rajčata) na rukolovém salátku, bageta

219 Kč

250 g Francouzská palačinka s kávovým krémem zdobená karamelizovanými

mandlemi a čokoládou

89 Kč

                                                                         Dnešní speciality pro Vás připraví šéfkuchař Peter Balko

 

 

Grilování na letní terase

10.7.2014 od 17.00 hod

 

350 g  Grilovaná kuřecí křidýlka se zeleninou ratatouile, bylinková bageta

119 Kč

400 g  Pikantní žebírka s řeckým jogurtem, česnekem a bylinkami, chléb

129 Kč

120 g  Hermelín na grilu s brusinkami na listovém salátku, gratinované brambory

129 Kč

200 g  Hovězí kebab v limetkové pikantní marinádě se salátem z čočky a kuskusu

139 Kč

 

 

Grilované speciality Vám připraví Jakub Pochylý

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !

 

 

Grilování na letní terase

3.7.2014 od 17.00 hod

 

200 g Topside Steak v chilli marinádě na listovém salátku, pečené brambory, BBQ omáčka

159 Kč

200 g Grilovaný steak z kuřecích prsou špikovaný slaninou na rozmarýnu, salát s grilovanými

cherry rajčátky a italským dresingem, bageta

149 Kč

200 g Krůtí čevabčiči s koriandrem na grilované zelenině, sýrová omáčka, bageta

139 Kč

250 g Crepes Suzette (francouzská pomerančová palačinka )

65 Kč

 

 

Grilované speciality pro Vás připraví náš šéfkuchař Peter Balko

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !

 

 

Grilování na letní terase

26.6.2014 od 17.00 hod

 

200 g Grilovaný sumec s pečeným česnekem na rukolovém salátku s cherry rajčátky, bageta

169 Kč

250 g Grilovaný pstruh v pivní chilli marinádě s opečenou slaninkou na míchaném salátku

s limetkovým přelivem, bageta

139 Kč

200 g Pikantní grilovaný úhoř v bylinkové salse s citrónovou trávou, kukuřičný klas

se špenátovým dipem

199 Kč

400 g Živáňský balíček s kuřecím a vepřovým masem, slaninou, klobásou a bramborem

139 Kč

 

Rybí speciality pro Vás připraví náš kuchař Dušan Kurinec

 

 

 

Grilování na letní terase

19.6.2014 od 17.00 hod

 

Perská krůtí Kofta podávaná na listovém salátku s jogurtovým tzaziky, bagetka

 

Krevetový špíz s tuňákem, lososem a ananasem v marinádě ze sušených rajčat

na salátku z nových brambor s olivami, rukolou a červenou cibulkou

 

Flank steak v rozmarýnové marinádě s česnekovým bramborem a pepřovou omáčkou

 

Grilovaný ananas marinovaný v bílém rumu a skořici se šlehačkou sypaný oříšky

 

 

Ke grilovaným specialitám doporučujeme vychlazenou Sangrii s ovocem a další letní drinky

dle naší nabídky

 

Dnešní menu pro Vás připravil Peter Balko

 

 

Středomořské speciality

Grilování na letní terase 12.6.2014 od 17.00 hod

 

Kalamáry plněné listovým špenátem a mozzarelou na ledovém salátku s cherry rajčátky a citrónovou majonézou

Grilované chobotnice na rukolovém salátku, bageta

Kuřecí medailonky s bylinkami a mořským koktejlem, pečené tymiánové brambory

Grilovaný grapefruit s karamelovo krustou a limetkovým sorbetem

Eye round steak s rajčatovou tapenádou a bylinkovým bramborem

Přibližte se dovolené a přijďte si pochutnat na lahodných specialitách, které pro Vás připravil náš kuchař

Jakub Pochylý

 

 

Grilování na terase 5.6.2014

 

200 g  Grilovaná vepřová panenka s brusinkovou omáčkou a pečeným bramborem se slaninkou

189 Kč

200 g  Steak z hovězí svíčkové na rozmarýnu s grilovanou zeleninou, bageta

349 Kč

200 g  Grilované kuřecí medailonky v pikantní marinádě na listovém salátku s grilovanými

cherry rajčátky, bageta

159 Kč

300 g  Marinované langustiny na grilu s ananasem a limetkou na cuketovo-ledovém salátku, bageta

289 Kč

 

 

 

Sezónní nabídka specialit z čerstvého chřestu

platná od 23.4.2014

 

0,33 l Chřestovo-rukolový krém s bylinkovými krutony a křupavou italskou slaninou

69 Kč

150 g Grilovaný chřest s parmskou šunkou, zastřeným vejcem a paprikovým dresinkem,

čerstvě rozpečená bageta

109 Kč

200 g Kuřecí prso plněné chřestem podávané na bylinkových pečených bramborách

s rajčatovou omáčkou

165 Kč

200 g Grilovaný steak z lososa s chřestovým pyré na rozmarýnových pečených bramborách

239 Kč

200 g Vepřová panenka v parmazánové krustě s chřestovým špalíčkem v parmské šunce,

brambory pečené na soli

219 Kč

200 g Chřestovo-lososové špalíčky zapečené v listovém těstě podávané na míchaném

zeleninovém salátku s limetkovým dresinkem

195 Kč

 

 

Sushi a sashimi víkend 28.-30.3.2014

 

 Přijďte si pochutnat na čerstvé a zdravé japonské lahůdce, která bude  připravena z kvalitních surovin a zajisté potěší všechny Vaše smysly. 

 

Menu I – 12 ks    450 Kč

 

Nigiri sushi

Sake – losos

Takuna – nakládaná žlutá ředkev

Ebi – kreveta

 

Maki sushi

Spicy Tuna roll – pikantní tuňák, nakládaná ředkev, houby shitake, japonská majonéza

Sake kappa – čerstvý losos a plátky uzeného lososa, okurek, salát, pražený sezam

 

Sashimi

Plátky čerstvých ryb

Wasabi, kikoman, nakládaný růžový zázvor

 

Jahodovo-banánové maki s dipem z černého rybízu

 

 

Menu II – 14 ks    560 Kč

 

Nigiri sushi

Takuna – ředkev

Ebi – kreveta

Maguro – tuňák

 

Maki Sushi

Ebi tempura roll – tempura kreveta, salát, japonská majonéza

Spicy tuna roll- pikantní tuňák, nakládaná žlutá ředkev, japonská majonéza, houby shitake, salát

Futo maki- uzený pstruh, okurka, nakládaná žlutá ředkev, losos

 

Sashimi

Plátky čerstvých ryb

Wasabi, kikoman, nakládaný růžový zázvor

 

Jahodovo-banánové maki s dipem z černého rybízu

 

 

Sushi menu bude možné objednat na základě rezervace.

K Vašemu Sushi menu doporučujeme riginální japonské švestkové víno a také nově japonské ovocné víno s příchutí liči.

 

 

Víkendová nabídka italské kuchyně

21. - 23.3.2014

 

0,33 l  Minestrone - italská polévka z čerstvé zeleniny s parmazánem

54 Kč

400 g  Čerstvé domácí papardelle s mladým špenátkem a grilovaným lososem

219 Kč

350 g  Trhaný listový salátek s křupavými kachními prsíčky a čerstvým

domácím chlebem

159 Kč

150 g  Domácí tiramisu s limoncellem, malinami a mátovými višněmi

79 Kč

 

Ochutnejte italské speciality z čerstvých surovin, které pro Vás připravili naši kuchaři

pod vedením Dušana Kurince

 

 

Týdenní jarní nabídka

platná od 14.3.2014

 

150 g  Špenátový koláč „quiche“ se sýrem a jemným paprikovým dresingem

49 Kč

0,33 l  Krémová polévka ze sladkých brambor s creme fraiche a čerstvou pažitkou

55 Kč

200 g  Kuřecí prsa s mozzarellou a bazalkou podávaná se smetanovými

špenátovými gnocchi s jarní cibulkou

159 Kč

200 g  Plněné závitky z králičího hřbetu podávané na bramborové kaši,

 hlávkový salát s opečenou slaninkou

169 Kč

200 g   Francouzská jehněčí kýta pečená na pivě a tymiánu, čerstvě rozpečená bageta

199 Kč

120 g  Mrkvový řez se šlehačkou

39 Kč

 

Přijďte si pochutnat na jarních specialitách připravených našimi kuchaři

pod vedením Petra Balka

 

 

Víkend francouzské kuchyně 7.- 9.3.2014

 

Přijďte ochutnat jedinečné a originální speciality francouzské kuchyně, které pro Vás připraví naši kuchaři pod vedením Standy Faltuse

 

100 g Terinka z kachních jater Foie gras s portskou omáčkou, salátkem z řeřichy

a čerstvě rozpečenou bagetou

195 Kč

0,33 l Bouillabaisse (francouzská rybí polévka) s vařenou bramborou a omáčkou aioli

79 Kč

150 g Daube (dušené hovězí maso po provensálsku) marinované v pomerančové kůře

a červeném víně, pečené bylinkové brambory

189 Kč

180 g Roládka z králičího hřbetu s houbovou fáší s medvědím česnekem v bylinkovém

kabátku podávaná na ratatouille, rozpečený toast

199 Kč

300 g Salát Nicoise (křupavé salátové listy s kousky tuňáka, rajčat, oliv, jarní cibulky

a vařená křepelčí vejce) s čerstvě rozpečenou bagetou

135 Kč

100 g Variace jahod marinovaných v portském víně a pečených fíků

s píniovými oříšky a creme fraiche

89 Kč

150 g Variace francouzských sýrů s fíky a olivami

125 Kč

Bon appétit!

 

Víkendová nabídka čerstvých domácích těstovin

21.-23.2.2014

 

Ochutnejte tento víkend v naší restauraci čerstvé domácí italské těstoviny, které pro Vás

připravili naši kuchaři pod vedením Dušana Kurince

 

400 g  Tagliatelle s kachními játry na čerstvém tymiánu s červeným vínem a parmazánem

149 Kč

400 g  Mezzelune ai porcini

- taštičky plněné houbami, cherry rajčátky a bazalkovým lilkem s vegetariánskou

 smetanovou omáčkou

145 Kč

400 g  Ravioly plněné boloňským ragú s gorgonzolovou omáčkou podávané

s rukolovým salátkem

149 Kč

 

 

Valentýnské menu 14.2. - 16.2.

 

Vychutnejte si lahodnou večeři či oběd a užijte si romantickou atmosféru víkendu pro zamilované

v Ristorante La Rivolta.

Připravíme pro Vás valentýnské menu, které můžete doplnit skvělým vínem či koktejlem.

Věříme, že budete spokojeni a že návštěva u nás pro Vás bude pravým gastronomickým zážitkem.

 

 

100 g  Závitky z lososa plněné cuketovým julienne se zapečeným kuskusem a rajčatovým dipem

119 Kč

0,33 l  Krémová polévka z červené řepy s riccotovým nokem  dýňovými semínky

45 Kč

200 g  Krůtí prso plněné salsou ze sušených rajčat a oliv na krémovém rizotu s parmazánem

 a čerstvým špenátem

189 Kč 

200 g  Steak z jihoamerické roštěné zdobený smaženou cibulkou na vídeňském bramborovém salátu

s rozmarýnovým grand jus

269 Kč

150 g Čokoládové brownies s jahodovým dipen ze zakysané smetany

65 Kč  

 

 

 

Víkend sladkovodních ryb 7.2. -  9.2.

 

Přijďte ochutnat speciality z čerstvých ryb, které pro Vás připraví tým našich kuchařů pod vedením 

Dušana Kurince

 

0,4 l Maďarská rybí polévka s opečenou uzenou slaninou a se smetanou, domácí chléb

s praženými semínky

49 Kč

200 g Gratinovaný pstruh v pancettě na čerstvé majoránce s máslovým hráškem

a bramborovým ježkem

179 Kč

200 g Filátka ze štiky pečená na provensálských bylinkách podávaná na šafránovém rizotu

s rukolovým salátkem a bazalkovými cherry rajčátky

259 Kč

200 g Pečený sumec po „staročesku“ na bílém víně s jemnou zeleninovo-smetanovou

omáčkou a grilovanou máslovou dýní na česneku

249 Kč