Gastrokalendář roku 2013 - proběhlé akce
Valentýnské menu
servírováno 14.2.2013 od 17.00 hod do 17.2.2013
Přijďte si pochutnat na romantické večeři či obědu a užijte si atmosféru víkendu pro zamilované v Ristorante La Rivolta.
Terinka z kachních jater Foie gras doplněná lanýžem
139 Kč
Bresaola se zálivkou z kozího sýra
159 Kč
Jemný dýňový krém s mušlí Svatého Jakuba a Creme Freiche
75 Kč
Variace telecího hřbetu v bylinkové krustě a kuřecí roládky s lanýžem dušené na víně, grand jus, bramborové pyré s fenyklem a jablky
229 Kč
Grilovaná filátka z pražmy královské podávaná na šalotkovém rizotu, krémové žampiony restované na másle, kroketa z norského lososa s lanýžem
295 Kč
Carpaccio z čerstvého ananasu doplněné jahodovým pestem sypané čerstvými ořechy
69 Kč
Těší se na Vás šéfkuchař Stanislav Faltus a personál Ristorante La Rivolta
Sushi víkend 15.- 7.3.2013
Přijďte si zdravě pochutnat na čerstvé a zdravé japonské lahůdce, která bude připravena z kvalitních surovin.
K Sushi menu doporučujeme riginální japonské švestkové víno .
Víkend jarních specialit 19.-21.4.2013
V těchto dnech si v naší restauraci pochutnáte na specialitách z kuřecího, telecího a jehněčího masa a čerstvé jarní zeleniny.
Vitamínový salát s marinovaným lososem v mořské soli a třtinovém cukru, rozpečená bageta
99 Kč
Krémová polévka z mladého hrášku s tyrolskou slaninou
45 Kč
Jarní zeleninové tagliatelle s citronem a pažitkovou omáčkou
129 Kč
Jarní kuřátko nadívané mladou zeleninou s bylinkovým pestem, gratinované brambory s divokým česnekem
239 Kč
Jehněčí pečeně na rozmarýnu, bramborovo-karotkové pyré s medvědím česnekem, trhaný salátek s kopřivami
215 Kč
Telecí roláda na listovém salátku, šťouchané brambory s jarní cibulkou, omáčka ze zakysané smetany
235 Kč
Jarní speciality pro Vás připravil šéfkuchař Stanislav Faltus
Víkend chřestu 21.-23.6.2013
V těchto dnech můžete v naší restauraci ochutnat speciality z čerstvého chřestu - zeleniny, která je označována za elixír mládí.
Chřestvo-rukolový krém s bylinkovými krutony a křupavou italskou slaninou
69 Kč
Čertsvý grilovaný chřest s parmskou šunkou, zastřeným vejcem a paprikovým dresingem, pečivo
119 Kč
Kuřecí prso plněné chřestem podávané na bylinkových pečených bramborách s rajčatovou omáčkou
175 Kč
Krevety se sušenými rajčaty a chřestem na bramborové kaši s pažitkou
275 Kč
Chřestovo-lososové špalíčky zapečené v těstíčku podávané na míchaném zeleninovém salátku s limetkovým dresingem
225 Kč
Steak z čerstvé jihoamerické roštěné na bramborovo-chřestovém pyré, grand jus
379 Kč
Smažená jablíčka ve skořicovém těstíčku přelitá medovým máslem
59 Kč
Speciality z chřestu pro Vás připravili šéfkuchař Peter Balko a Lukáš Zbořil
Víkend specialit s čerstvými liškami
4. - 7. 7. 2013
V těchto dnech Vám nabídneme tyto speciality:
150 g Míchaná vajíčka s čerstvými liškami, parmskou šunkou a hoblinkami parmazánu,
čerstvě upečená bageta
89,- Kč
0,33 l Liškový krém s hráškem a karotkou, opečený toast
55,- Kč
200 g Steak z hovězí svíčkové na grilu s restovanými čerstvými liškami, opečenými bramborami
a míchaným listovým salátkem
369,- Kč
350 g Linguine s plátky kuřecích prsou, restovanými čerstvými liškami, smetanou
a mladým špenátem
149,- Kč
TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU A PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ
Vedení a personál Restaurace La Rivolta
Grilování na letní terase
10.7.2013 od 18. 00 hod
Zveme Vás na grilované speciality , které pro Vás připravil kuchař Lukáš Zbořil.
200 g Bifteky z hovězí roštěné na špejlích s jarní cibulkou a sojovou omáčkou
175,- Kč
300 g Grilovaná marinovaná kotleta s kostí
165 ,- Kč
200 g Grilovaný kuřecí stehenní plátek na citronu a rozmarýnu
89,- Kč
250 g Grilovaný pstruh na tymiánu s petrželkou a citronem
149,- Kč
Přílohy:
200 g Grilovaná zelenina se žampiony
45,- Kč
200 g Grilovaná kukuřice - klas
45,- Kč
200 g Pečená brambora v alobalu s nivovým dipem
35,- Kč
200 g Ledový salát s bazalkou a cherry rajčátky
45,- Kč
100 g Dip ze zakysané smetany s česnekem
25,- Kč
V případě nepříznivého počasí pro Vás budou grilované speciality připraveny v naší kuchyni
TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU
Vedení a personál Restaurace La Rivolta
Grilování na terase
17.7.2013 od 18.00 hod
200 g Grilované filety z čerstvého candáta na celerovém salátku, ciabatta
219 Kč
200 g Kuřecí steak s grilovaným kukuřičným klasem a pečenými cherry rajčátky
149 Kč
150 g Marinovaná hovězí svíčková na grilu s borůvkovou omáčkou, pečenými bramborami a grilovanými žampiony
259 Kč
450 g Živáňský balíček s novými bramborami a cibulí na grilu, česnekový dresing
( kuřecí prsa, vepřová panenka, slanina, cuketa, žampiony )
139 Kč
250 g Pečená brambora v alobalu s nivovým dipem
35 Kč
200 g Grilovaná zelenina se žampiony
45 Kč
200 g Grilovaná kukuřice - klas
45 Kč
200 g Ledový salát s bazalkou a cherry rajčátky
45 Kč
100 g Dip ze zakysané smetany s česnekem
25 Kč
Grilované speciality pro Vás připraví Dušan Kurinec
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť !
Víkend specialit z čerstvých ryb a plodů moře
19.- 21.7.2013
0,33 l Minestrone
45 Kč
Grilovaný pstruh na tymiánu s petrželkou a citronem, brambora pečená v alobalu s nivovým dipem
179 Kč
Grilovaný mořský vlk s restovanými bramborami a hříbky
149 Kč
Rizoto s liškami a krevetami
169 Kč
Rizoto s mušlemi a chřestem
149 Kč
Smažené povidlové taštičky přelité máslem
45 Kč
Přijďte ochutnat speciality, které pro Vás připravili naši kuchaři Lukáš Zbořil, Dušan Kurinec
a Michael Iš.
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť.
Grilování na terase
24.7.2013 od 18.00 hod
200 g Steak z hovězí roštěné s hořčicí a limetkou
169 Kč
200 g Jehněčí kotlety na rozmarýnu a česneku
205 Kč
200 g Kuřecí špízy Hoisin se zázvorem
129 Kč
200 g Losos s koprem na citronu a tymiánu nakládaný ve vakuu
175 Kč
250 g Grilovaná Quesadillas ( plněná mexická tortila )
119 Kč
350 g Ledový salát s cherry rajčátky, bazalkou a grilovanými koktejlovými kravetami
149 Kč
200 g Grilovaný lilek s cuketou, paprikou a s cherry rajčátky
39 Kč
200 g Pečené rozmarýnové brambory na špejli
35 Kč
100 g Limetková majonéza s chilli
25 Kč
100 g Dresing z pečeného česneku
29 Kč
Přijďte ochutnat naše grilované speciality, které pro Vás připravil Lukáš Zbořil
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť
Grilování na terase
31.7.2013 od 18.00 hod
200 g Grilovaný hovězí steak z pravé svíčkové v teryaki a pepři
299 Kč
200 g Kuřecí špíz Hoisin se zázvorem a jarní cibulkou
119 Kč
200 g Grilovaný losos s koprem na citronu a tymiánu nakládaný ve vakuu
175 Kč
250 g Grilovaný pstruh na tymiánu s petrželkou a citronem
149 Kč
140 g Grilovaný hermelín v parmské šunce
69 Kč
300 g Ledový salát s parmskou šunkou, sušenými rajčaty a bazalkou
95 Kč
200 g Grilovaný lilek s cuketou, paprikou a cherry rajčátky
39 Kč
200 g Grilovaná kukuřice
45 Kč
Přijďte si pochutnat na grilovaných specialitách z čerstvých surovin,
které pro Vás připravil Lukáš Zbořil
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť
Víkendová nabídka 10. - 11.8.2013
Hodové menu:
0,33 l Kuřecí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
350 g Konfitované kachní stehýnko na červeném zelí s domácím karlovarským
a bramborovým knedlíkem
189 Kč
0,33 l Kuřecí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
200 g Smažený kuřecí řízek, vídeňský bramborový salát
139 Kč
0,33 l Kuřecí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
200 g Vepřová panenka ve slanině s liškami, steakové hranolky
209 Kč
Ke každému hodovému menu nabízíme 0,1 l Svatovavřineckého vína ZDARMA
Týdenní nabídka
od 2.8.2013
200 g Zapečená Bruschetta s parmskou šunkou, mozzarellou a pestem ze sušených rajčat
podávaná na rukolovém salátku
85 Kč
350 g Pečené kuřátko podávané na medové kořenové zelenině s bramborem
185 Kč
350 g Salát Nicoise s tuňákem a ančovičkami
115 Kč
250 ml Zmrzlinový pohár La Rivolta
79 Kč
Přijďte si pochutnat na specialitách, které pro Vás připravil šéfkuchař Peter Balko
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť
Grilování na terase
21.8.2013 od 18.00 hod
200 g Pikantní hamburger z grilu, steakové hranolky, chilli omáčka
( hovězí maso, španělské chorizzo, sýr, salát, kukuřice, mexické fazole, beraní rohy )
185 Kč
200 g Flank steak na grilované zelenině s hořčičným dresingem, bageta
229 Kč
200 g Grilovaná jelení svíčková na rozmarýnových bramborách s grilovanými cherry rajčátky
235 Kč
200 g Grilovaný steak z lososa na bramborovém salátku s olivami, sušenými rajčaty a
jarní cibulkou
179 Kč
Grilované speciality z čerstvých surovin pro Vás připraví šéfkuchař Peter Balko
Při nepříznivém počasí Vám budou grilované speciality připraveny v naší kuchyni
Sobotní grilování na terase
17.8.2013 od 18.00 hod
200 g Grilovaný flank steak na listovém salátku s cherry rajčátky a hořčicovým dresingem, bageta
229 Kč
400 g Grilovaný maxi špíz ( kuřecí prsa, vepřová panenka, slanina, cibule, žampiony, brambory )
149 Kč
200 g Grilované filety z platýse na bramborovém salátku s olivani, sušenými rajčaty a jarní cibulkou
159 Kč
200 g Hamburger z grilu s kuřecími prsíčky, slaninou, sýrem, grilovaným kukuřičným klasem,
čerstvou zeleninou, stakovými hranolky a domácí tatarskou omáčkou
179 Kč
200 g Hamburger z grilu s hovězím masem, slaninou, sýrem a čerstvou zeleninou,
steakové hranolky, domácí tatarská omáčka
169 Kč
Zveme Vás na sobotní grilování na terase
Grilované speciality pro Vás připravil šéfkuchař Peter Balko
Grilování na terase
14.8.2013 od 18.00 hod
200 g Jelení svíčková na grilu se švestkovou omáčkou, pečená brambora
235 Kč
200 g Hovězí flank steak na grilu s cuketkovým salátkem a pečeným kukuřičným klasem, bageta
225 Kč
200 g Grilovaný filet z platýse na mrkvovo-hráškovém majonézovém salátku, ciabatta
159 Kč
200 g Steak z mečouna žlutoploutvého v bylinkové krustě na grilu, grilovaná zelenina
179 Kč
350 g Ledový salát s bazalkou,cherry rajčátky a grilovanými koktejlovými krevetami
149 Kč
Zveme Vás na večerní grilování a přejeme Vám dobrou chuť
Grilované speciality pro Vás připravil z čerstvých surovin Dušan Kurinec
Týdenní nabídka
platná od 31.8.2013
200 g Medailonky z jelení svíčkové s grilovanou slaninkou na smetanových bramborách, švestková omáčka
249 Kč
200 g Medailonky z telecí svíčkové s hříbkovým přelivem na pečených rozmarýnových bramborách
259 Kč
200 g Grilovaný filet z mečouna na linguinách s rajčatovým pestem a petrželkou
169 Kč
Těšíme se na Vaši návštěvu
Sushi víkend 1.- 3.11.2013
Přijďte si pochutnat na čerstvé a zdravé japonské lahůdce.
Budou pro Vás připravena dvě lahodná a vyvážená Sushi menu, navržená speciálně pro tuto příležitost.
Vše bude připraveno z kvalitních čerstvých surovin.
K Sushi menu doporučujeme originální japonské švetkové víno.
Těšíme se na Vaši návštěvu
Dýňové speciality
0,33 l Krémová dýňová polévka se smetanou a praženými semínky
59 Kč
400 g Vegetariánské dýňové rizoto s červenou řepou a rukolou zdobené hoblinkami parmazánu
119 Kč
200 g Roláda z flank steaku s baby špenátem a paprikou na dýňovém pyré s pažitkou
279 Kč
400 g Salát z pečené dýně s čerstvou mátou, sezamem a limetkovým dresingem s chilli, opečený toastový chléb
129 Kč
200 g Karamelizovaná dýně se skořicí a oříškovou zmrzlinou
59 Kč
Otevírání Svatomartinských vín 11.11.2013 v 11.11 hod
Svatomartinské menu
100 g Husí jatýrka Foie gras ve vinném aspiku, bagetka
75 Kč
400 g Svatomartinské husí stehno na červeném zelí s karlovarským a bramborovým knedlíkem
169 Kč
150 g Povidlový dortík s ořechovou zmrzlinou
49 Kč
150 g Smažené povidlové taštičky přelité máslem
45 Kč
Přijďte si pochutnat na Svatomartinské huse a ochutnat Svatomartinská vína z Vinařství Botur Strážnice
Těšíme se na Vaši návštěvu
Víkendové Svatomartinské menu
15.-17.11.2013
100 g Domácí paštika z kachních jater s brusinkami a rukolou, toastový chléb
65 Kč
0,33 l Domácí drůbková polévka se zakysanou smetanou a opraženou houskou
45 Kč
250 g Husí prsa pečená metodou " SOUS VIDE " s dýňovým zelím, bramborová lokše s husími játry,
omáčka z červeného vína
225 Kč
250 g Variace konfitovaného husího stehna a husího ragú, bramborová roládka plněná špenátem
215 Kč
150 g Povidlový dortík s vanilkovým krémem a oříškovou zmrzlinou
59 Kč
K memu nabízíme Svatomartinská vína z Vinařství Botur Strážnice 0,1 l za 29 Kč
Müller Thurgau
Zweigeltrebe rosé
Přijďte si pochutnat na husích specialitách, které pro Vás připraví naši kuchař
Zvěřinové hody 6. - 8.12.2013
100 g Carpaccio z jelení svíčkové podávané s římským salátkem, cherry rajčátky
a čerstvě upečenou bagetkou
149 Kč
0,33 l Bažantí vývar s masem, zeleninou a tyrolskými knedlíčky
45 Kč
200 g Marinovaný hřbet z mladého daňka v červeném víně podávaný s husími játry "Foie gras",
borůvkovou omáčkou a domácími bramborovými chipsy
339 Kč
200 g Myslivecký gulášek z muflona s brusinkami a karlovarským knedlíkem
239 Kč
200 g Grilovaná jelení svíčková s pečenými houbami "Portobello" a jemnou pažitkovou omáčkou,
bramborové pyré s červenou řepou
289 Kč
150 g Rumový dortík s vanilkovým krémem, šlehačkou a malinovou omáčkou
65 Kč
Přijďte si pochutnat na specialitách z čerstvé zvěřiny
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť